HANDELSBETINGELSER

PRISER
Alle priser er i DKK og inkl. 25% moms.
 
PRIVATLIVSPOLITIK
Vores butik er hostet på Shopify Inc. Dette er en online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter til dig. Dine data gemmes gennem Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikation. De gemmer dine data på en sikker server bag en firewall og overholder GDPR-lovgivningen. Du kan læse deres servicevilkår her: https://www.shopify.com/legal

 

BETALING
Vi modtager betaling med Shopify Payment, Quickpay, VISA, AMEX, Mastercard, Maestro, Googlepay, Applepay, Mobilepay.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 
LEVERING
Vælg mellem Postnord eller GLS : maksimalt 50 DKK
Gratis fragt på alle køb over 600 DKK.
Afhentning på vores værksted i Aarhus C: Gratis. Pakker afhentes efter aftale. 
 
REKLAMATION
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. 
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Og heller ikke produkter, hvor der er ønsket navn eller tekst præget i læderet.
VÆR OPMÆRKSOM PÅ
Alle produkter solgt på ham-lerche.dk er håndlavet og kan variere en anelse i form og farve Det er en del af charmen, og anses ikke som en reklamation

 

RETUR
Vi tilbyder fri retur i DK.
Produkter købt på www.ham-lerche.dk kan returneres indenfor 30 dage fra din ordre er modtaget. Venligst send en mail til lerche@ham-lerche.dk hvor du skriver dit ordrenummer, og hvilke vare du ønsker at returnere. Så sender vi en returlable tilbage til dig.
Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation udenfor DK afholder køber alle omkostninger til forsendelse. 
Vær opmærksom på produktet skal være ubrugt og i original emballage.
Personlige- og specialfremstillede varer byttes ikke. Oplever du fejl, mangler eller  lever læderet ikke leve op til dine forventninger, så lad os det endelig vide. Din mening og glæde er nemlig meget vigtig for os. 
 
RETUR PRODUKTER SKAL SENDES TIL
HAM LERCHE APS / LINE LERCHE
Jægergårdsgade 49
8000 Aarhus C
Note: Retur
Vi refunderer beløbet for dit køb, når vi har modtaget din pakke i god behold. Grundet sikkerhedsmæssige hensyn kan beløbet kun tilbagebetales på samme betalingskort eller pay-konto, der er blevet brugt til at udføre købet.