SKAL JEG BEHANDLE LÆDERET MED NOGET INDEN BRUG?

August 15, 2022

SKAL JEG BEHANDLE LÆDERET MED NOGET INDEN BRUG?

Normalt plejer vi at sige, hvis du er typen som imprægnerer dine sko fra start, så skal du også behandle læderet inden brug. Det er nemlig lidt et spørgsmål om temperament. 

Læderet mangler som sådan ingen næring eller pleje, når det er helt frisk fra gaveriet. Vores produkter er produceret af anilinlæder, hvilket er betegnelsen for læder der er garvet uden finish på toppen. Overfladen er helt naturlig og porerne åbne. Hvert skind er unikt og vil suge til sig, hvad du udsætter det for. Sol, lys, regn, snavs og fedt fra vores hænder.

Ved behandling med læderfedt, er der en smugle mere kontrol over patinaprocessen, overfladen bliver mere jævn og en smugle vand- og pletafvisende. Er du derimod typen som elsker den vilde patina, kan du lade overfladen være helt åben, og vente med at behandle læderet hvis du synes det trænger.

Vores lædervarer er lavet til at holde, men en omgang pleje i ny og næ vil ikke blot forlænge levetiden af dit læder, men også holde det endnu smukkere. 

Ham & lerche Leather Balm er et rent naturprodukt, fremstillet i Danmark efter gamle originale håndværkstraditioner. Lavet til glatte læderoverflader.
Det er en traditionel, farveløs læderfedt, som holder læderet blødt, smidigt og forlænger levetiden.
Ægte dansk bivoks og imprægnerende plantesaft hjælper læderet til en vand- og pletafvisende overflade.

Brug: Tag en lille mængde ad gangen, med fingrene eller en gammel klud/svamp. Påfør forsigtigt læderfedten på læderoverfladen. Prøv at nå hele overfladen i en fart. Lad det absorbere. Tør til sidst det hele af med en gammel tør klud, for at undgå klistrede og fedtede områder. Herefter, nyd din dag.

Ingredienser: Vaseline, marvolie, ægte dansk bivoks og imprægnerende plantesaft.
uden plastik, fluorstoffer, silikone eller opløsningsmidler.

 Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in GUIDES

EVERYDAY ELLER SOFT EVERYDAY - HVAD ER FORSKELLEN?
EVERYDAY ELLER SOFT EVERYDAY - HVAD ER FORSKELLEN?

November 29, 2022

Continue Reading

LIVING INSPIRATION - LEATHER EDITION.
LIVING INSPIRATION - LEATHER EDITION.

August 22, 2022

Organize your life with leather. When we are not out and about, we use our leather goods; boxes and shoppers etc. for general home storage.

Continue Reading